תל אביב, יום שלישי 23 ינואר 2023
יצאנו ללקט בטבע עבורכם. דומינו'ס פיצה, רשת משלוחי הפיצה הגדולה בישראל, שואבת השראה מטרנד ה- Farm To Table וחושפת סדרה חדשה של שלוש פיצות המבוססות על חומרי הגלם המקומיים. על מנת להביא את טעמי המרעה והשדה הים תיכוניים לפיצה המוכרת, חברה דומינו'ס פיצה לשף הלל גרדי – זוכה מאסטר שף ומי שהצליח להביא את החיבור בין הטבע למטבח הים תיכוני לציבור הרחב.
בחודשים האחרונים עבד גרדי ביחד עם צוות השפים של דומינו'ס פיצה במטרה לצור את הסדרה החדשה. הצוות המשותף הרכיב ביחד עשרות פיצות ייחודיות, תוך שימוש באינספור חומרי גלם שונים מהשדה והמרעה הישראלי. לאחר מספר חודשי נסיונות נולדה סדרת "פיצות פרא". הקולקציה החדשה מבוססת על שילוב גבינות, שרובן המוחלט מקומיות, בתוספת עשבי בר מהליקוט העונתי העכשווי כדוגמת עלי זעתר וחובזה טריים, עם סומאק כרישה ובצלים, לצד לאבנה, גאודה עיזים וקונפי ירקות. כראוי לסדרה כה ייחודית ולהשלמת חגיגת הטעמים, הפיצות החדשות כוללות גם תבלין ייחודי המבוסס על טהרת הטבע, עם סומאק, מלח גס ופלפל גרוס. סדרת הפיצות החדשות כוללת חומרי גלם מקומיים איכותיים, בדגש על ספקים מקומיים. מעשבי הבר שלוקטו לפיצה היישר מהשדה (זעתר וחובזה כצמחים מלאים הכוללים עלים) ועד הלאבנה של מחלבת תבור ואבן יוגורט של מחלבות עברי.
סדרת פיצות פרא כוללת שלוש פיצות, כל אחת בדגש אחר:
בברכה,
עמי קרסו,
דובר דומינוס פיצה
לפרטים נוספים:
יפעת כהן
*בעת שימוש בחומרים יש לתת קרדיט לדן פרץ.
*בעת שימוש בחומרים יש לתת קרדיט לאודי מוצני.
*בעת שימוש בחומרים יש לתת קרדיט לאור גפן.